Om Webskredder

Et lite team med store ambisjoner

Vi er Webskredder, en tech startup i Kristiansand som brenner for å levere nettsider som overgår alle dine forventninger. Å være et lite team har gitt oss en sterk samhørighet og gir oss muligheten til å samarbeide tett med deg og din bedrift. Vi jobber hardt for å opprettholde en åpen og direkte kommunikasjon sånn at vi kan forstå dine behov grundig og tilpasse våre løsninger for å imøtekomme dem.

For oss er det viktig å lage løsninger som ikke bare er estetisk vakre, men som også er robust og sikker. Derfor dedikerer vi mye av tiden vår til å holde oss oppdatert på ny teknologi innen webutvikling, slik at vi kan levere den beste og tryggeste løsningen til deg.
Webskredder teamet diskuterer nettside-prosjekt

Skredderne

Author image

Marius Solheim

Fullstack-utvikler

Marius drar skuten fremover med sin tekniske kompetanse og kreative hjerne. Hans enkle løsninger på komplekse problemer er virkelig noe for seg selv.

Author image

Sindre Skoglund-Hansen

UX designer

Vår UX- og UI-ekspert motiveres av vakkert design og sømløse brukeropplevelser. Sindre er detaljorientert og kvalitetssikrer alt vi leverer til våre kunder.

Author image

Eskil Falnes-Malmo

Grafisk designer

Eskil er en knakende god grafisk designer og gir deg den perfekte logoen og visuelle profilen for bedriften din.

Få en gratis konsultasjonstime

Ta kontakt, så setter vi opp en uforpliktet konsultasjonstime hvor vi hjelper deg å avdekke dine behov. Send Sindre en e-post (sindre@webskredder.no), ring han (406 17 171) eller bruk skjemaet.