Drift og vedlikehold

Overlat alt det tekniske til oss

Overlat alt det tekniske til oss. Vi passer på at siden din er sikker og vedlikeholdt til alle tider. Med en vedlikeholdsavtale får du også hjelp når du trenger det.
bilde av teamet
sindre designer

Vedlikehold

Vi har valgt teknologi som ikke krever stor grad av teknisk vedlikehold, så det betyr at du får en fremtidssikker nettside ut av boksen.

Hva vi tilbyr for både Next.js og Webflow er grafisk vedlikehold. Dette innebærer at vi gjør grafiske oppdateringer og justeringer på din nettside om det er behov for det.

Webflow styrer sikkerhet og teknisk vedlikehold selv. Med Next.js kan det en sjelden gang komme oppdateringer som har å gjøre med ytelse, sikkerhet og feilrettinger og da er vi på ballen og sørger for at din nettside får disse oppdateringene.
marius koder

Drift

Publisering av en Webflowside er enkelt og gjøres med et tastetrykk på Webflow sin egen side og Webflow tar seg av drifting.

Publisering/deployering av en Next.js nettside er mer komplisert og krever IT-kompetanse for å få til. Heldig for deg så har vi i Webskredder denne kompetansen og tar gledelig jobben med å deployere nettsiden din, så smekker vi på domenenavnet og sørger for at nettsiden din laster raskt og er tilgjengelig.

Få en gratis konsultasjonstime

Ta kontakt, så setter vi opp en uforpliktet konsultasjonstime hvor vi hjelper deg å avdekke dine behov. Send Sindre en e-post (sindre@webskredder.no), ring han (406 17 171) eller bruk skjemaet.